Skip to main content

Заработете пари на анкети.

Дали би сакале да ни се придружите во нашата мисија да им помогнеме на глобалните брендови на кои им се восхитувате да се подобрат?
Регистрирајте се бесплатно на TGM Panel North Macedonia.
tgm panel logo - you are right place section

Вие сте на вистинското место!

Започнете да го обликувате глобалниот пазар и заработете пари правејќи го токму тоа. Придружете се на TGM Panel сега!

Тимот на TGM е посветен на поврзување на вашето мислење со врвните локални и светски брендови.

Бидејќи вашиот придонес е важен за создавање реален пазар, компаниите од целиот свет доаѓаат кај нас за да слушнат што не ви се допаѓа и што мислите дека би ги подобрило нивните производи и услуги. Искористете ја оваа можност и учествувајте во нашите платени анкети.

Ние ги дизајнираме нашите анкети да бидат забавни и лесни за пополнување. Нашите анкети исто така ќе ви помогнат да се развиете како потрошувач. Сè што ви треба за да учествувате е да имате пристап до каков било уред и до интернет!

Зошто TGM е вистинското место за вас?

reward TGM

ВИЕ СТЕ НАГРАДЕНИ

Времето е пари. Поминете неколку минути споделувајќи ги вашите мислења со нас и заработете до 3,63 USD за секоја пополнета анкета.
SECURITY AND CONFIDENTIALITY icon TGM

БЕЗБЕДНОСТ И ДОВЕРЛИВОСТ

TGM Panel никогаш нема да ги сподели вашите приватни информации и индивидуалните одговори на анкетата со никого, ние сериозно ја сфаќаме приватноста и заштитата на податоците.
TGM PANEL NO STRINGS ATTACHED icon TGM

БЕЗ НИКАКВИ ОБВРСКИ

Зачленувањето во нашата заедница не бара никакво плаќање од вас и можете да се откажете кога сакате. Регистрирајте се сега и заработете пари онлајн!

TGM PANEL - convenience icon TGM

ПОГОДНОСТ

Можете да го споделите вашето мислење со брендовите што ги сакате каде и кога ви е погодно. Сè додека имате пристап до интернет, можете да користите каков било уред што го поседувате: паметен телефон, таблет или компјутер.
TGM PANEL - getting reward icon tgm panel

ДОБИВАЊЕТО НАГРАДА Е ЛЕСНО

Примете ја вашата уплата преку paypal.com или картичка за подарок, веднаш штом ќе соберете 10 USD на вашата сметка.
share insights icon tgm panel

СПОДЕЛЕТЕ ГО ВАШИОТ УВИД

Зошто е вреден вашиот глас? Бидејќи вашите омилени брендови сакаат да го слушаат вашето мислење за нивните производи и услуги, па може да го подобрат она што го нудат.
 tgm panel
 tgm panel

Да направиме позитивна промена во светот!

Тимот на TGM е посветен на пренесување на вашите мислења до најистакнатите компании во светот. Познати брендови од повеќе од 100 земји доаѓаат кај нас за да дознаат што мислат потрошувачите од целиот свет за квалитетот на нивните услуги и производи.

Без разлика дали мислите дека услугата треба да се обезбеди поинаку или квалитетот на производот треба да се подобри, подобрувањето на глобалниот пазар се потпира на вашето учество во нашите платени анкети.

tgm panel logo global market

Вашата приватност ја сфаќаме сериозно

tgm panel protects your privacy from every possible threat
Ја штитиме вашата приватност од секоја можна закана
No spams will be sent
Нема да ви се испраќаат спамови како последица од придружувањето кон нас
unsubscribe easily
Можете да се откажете лесно како што сте се претплатиле, без никакви обврски
General Data Protection Regulation (GDPR) and ESOMAR
Ние се придржуваме до правилата на Општата регулатива за заштита на податоци (GDPR) и ESOMAR

Зошто вреди да се прават платени анкети за пари?

Платените онлајн анкети на еден сајт се таму за да се соберат информации, размислувања и мислења од потенцијален потрошувач, а на друг сајт, нивната улога е да овозможат лесен и брз профит преку интернет.
Еве неколку причини зошто пополнувањето онлајн анкети вреди за вашето време:
No time frame
Немањето временска рамка го олеснува планирањето на распоредот за да се заработат пари од анкетите.
best paid survey sites
Откривање на најдобро платените веб-сајтови за анкети како што се TGM Panel и нови начини на заработка
no experience required
Не е потребно искуство за таа работа. Онлајн анкетите кои плаќаат готовина може да се пополнат без посебни квалификации или курсеви.
interests and preferences
Има доволно разновидност во предметите за да се најде анкета што одговара на индивидуалните интереси и преференции, бидејќи тие се нудат од многу истражувачки компании.
Paid surveys at home

Платените анкети од дома не се тешки за пополнување, се карактеризираат со едноставност и леснотија при давањето одговори. Нивното пополнување обично не трае повеќе од неколку минути.

research panels

Дури и ако веќе сме регистрирани на една од истражувачките панели што нудат платени анкети, сепак можеме да се придружиме на друга. Тоа е многу добар метод бидејќи го зголемува нашиот приход од пополнетите анкети.

opportunity

Анкетите честопати прашуваат за услуги и производи кои сè уште не се на локалниот пазар. Тоа ни дава можност да дознаеме повеќе за новитетите.

Earning on surveys

Нашето мислење изразено преку анкета има реално влијание врз подобрување на производите и услугите на дадената компанија. Тоа е една од причините за создавање анкета. Заработувачката од анкети ни нуди не само приход, туку и вистинско задоволство.

  Најдобро платени онлајн анкети на TGM Macedonia. Направете анкети за пари онлајн. Придружете се денес и заработувајте поени!

  Што е TGM Panel и како да направите онлајн и мобилни анкети со негова помош?

  Страницата TGM Panel е создадена за сите луѓе кои:
  Бараат алтернативен извор на приход во мирот и тишината на нивните домови и сакаат да пополнуваат анкети за пари (можете да ги земете вашите пари преку PayPal и картички за подароци.)
  Сакаат да заработат пари онлајн на лесен начин
  Се доволно трпеливи и издржливи за да бидат платени од пополнување анкети
  Сакаат да ги споделуваат своите мислења со другите
  Сакаат да имаат влијание врз производите и услугите достапни на пазарот
  Ја вреднуваат леснотијата и удобноста на прашањата поставени во онлајн анкетите за пари
  Поминуваат многу време користејќи компјутери или паметни телефони
  Бараат лесни и убави начини за заработка онлајн, кои подоцна може да ги конвертираат со дополнување преку мобилни телефони, готовина преку плаќања со PayPal и картички за подароци (не испраќаме пари на банкарска сметка)
  Очекуваат портали за плаќање и стабилна заработка или сајт за анкета што плаќа онлајн
  Се на одмор и би сакале да заработат дополнителни пари преку нашиот веб-сајт
  Би сакале подобро да го искористат времето поминато во редици на чекање, на патот до работа или училиште или состанок
  Често користат интернет преку паметни телефони и посетуваат сајтови за анкети
  Знаат што сакаат и се отворени за нови предизвици
  Не се определени и би сакале да имаат избор, а исто така – да бидат платени онлајн
  Бараат сигурна добивка без да направат сопствен финансиски придонес
  Го вреднуваат нивното време потрошено за пополнување мобилна или онлајн анкета за готовина.
  Се онлајн и посетуваат сајтови за анкети за да заработат пари и да пополнуваат анкети
  Сакаат слобода, споделуваат сопствени ценети мислења, сајтови за онлајн анкети и ... истражување на пазарот
  Сакаат да се платени за анкети и да се сигурни дека можат да заработат
  Бараат најдобри онлајн анкети што плаќаат и каде е лесно да се биде платен за правење анкети
  Сакаат да заработат по анкета што ја пополнуваат
  Приклучете се на TGM Panel Macedonia и добијте онлајн платени анкети. Не чекајте и почнете да заработувате пари онлајн!

  Како лесно да заработите пари на интернет?

  Откако ќе отидете на нашиот панел за истражување, можете веднаш да започнете да заработувате пари.
  Како да започнете?
  The first step is to register at our website

  Првиот чекор е да се регистрирате на нашиот веб-сајт – еден од најдобрите сајтови за анкети. Регистрирањето вклучува пополнување на вашите основни информации, а особено: вашата адреса на е-пошта, датум на раѓање и пол. Запомнете дека дадените информации мора да бидат вистинити – тоа ќе обезбеди лесен проток на информациите и заработените пари. Може да се регистрирате на веб-сајтот на панелот или на порталот за испитаници преку одење на https://portal.tgmpanel.com.

  2nd step join our site

  Вториот чекор е да го потврдите вашиот идентитет и регистрацијата на веб-сајтот. За да ги потврдите вашите информации, мора да кликнете на линкот испратен до вас преку е-пошта. Ако не може да ја најдете е-поштата за активирање, проверете ја папката Промоции и Спам.

  За да осигурите дека нашите е-пораки одат во вашето влезно сандаче, а не во спам, додајте ја во вашата листа со контакти или во именикот.

  3rd step register at TGM Panel
  Третиот чекор бара да потрошите неколку минути за да го пополните вашиот профил. На тој начин ќе бидете додадени во вистинските анкети наместо да губите време на неефективни истражувања. Дури и пополнувањето на вашиот профил ќе ви даде поени (и секој поен соодветствува на заработени пари), а можете да го ажурирате на секои 6 месеци. Прашањата во нашите истражувања за мислење се исклучиво фокусирани на производи и услуги.
  4th step earn money online

  Четвртиот чекор е чекање на најдобро платените анкети. Кога ќе биде достапно истражување што одговара на вашиот профил, обично ќе добивате известување преку е-пошта. На овој начин нема да пропуштите да го зголемите вашето салдо на нашиот онлајн панел. Исто така тоа е важно поради времетраењето на истражувањето – по само неколку дена (а понекогаш дури и часови) анкетата ќе биде неактивна.

  Запомнете дека не информираме за сите анкети преку е-пошта и некои од известувањата може да се изгубат во океанот од други кореспонденции, па затоа е добро да стекнете секојдневна навика, на пример, за време на утринското кафе, да се најавите на вашиот панелот за испитаници https://portal.tgmpanel.com - за да проверите дали има нови анкети подготвени за пополнување (односно, дали има шанса да заработите пари онлајн).

  Можете да добивате и известувања за нови анкети преку апликациите WhatsApp и Facebook messenger и преку додатните компоненти за Chrome (така што анкетите се појавуваат директно на вашиот телефон или на страната од екранот на вашиот компјутер). Овие опции може да се вклучат (и подеднакво лесно да се исклучат) во поставките за конфигурација на вашата лична сметка на панелот за истражување https://portal.tgmpanel.com

  5th step join best paid survey site

  Петтиот чекор е пополнување на анкетата. Повторно, запомнете дека дадените одговори треба да бидат темелни и искрени. Запомнете – вашата работа со нашите анкети онлајн, вашиот придонес во истражувањето на пазарот нарачано од различни компании е многу важен. Врз основа на овие анкети, се донесуваат важни одлуки кои можат да влијаат и на вашиот живот. Со давање искрени одговори кога ги пополнувате анкетите, нема за што да се грижите бидејќи платените онлајн анкети на нашиот панел се целосно анонимни.

  По завршувањето на анкетата, можеме да провериме колку сме заработиле. Панелот TGM нуди заработка на готовина за пополнетите анкети во USD и во поени (1 поен = 1 USD). Ќе добиете и 0,02 поени за потрошеното време доколку не се квалификувате за истражувањето (затворена анкета, пополнета квота, потребен е различен профил на испитаник итн.)

  FINAL STEP REGISTER AT OUR SITE

  Шестиот чекор е најубавиот, бидејќи вклучува примање на вашата исплата. Не заборавајте да го проверите минималниот износ потребен за пренос. Во случај на TGM Panel, тој износ е еднаков на 10 USD за плаќања во сингапурски долар или 3 USD во случај на исплата на салдо на поени (некои истражувања се плаќаат во долари, некои во поени кои подоцна се претвораат во долари – во зависност од клиентот).

  Сè повеќе истражувачки панели, вклучително и TGM Panel вршат готовина преку преноси на PayPal – paypal.com. Подоцна можеме да ја префрлиме исплатата од сметката на PayPal во обична банкарска сметка. По неколку дена, нашите пари ќе бидат достапни на завршната сметка.

  Можно е да ја искористите заработената сума за да ја надополните сметката на телефонот (ако поседувате телефон за дополнување).

  Третиот начин на готовина за плаќањето е користење кодови за подароци на Gcodes – повеќе информации на app.gcodes.com.

  Регистрирајте се за нашиот онлајн панел. Бесплатно е! Заработете пари за секое успешно завршена анкета!

  Пред првата уплата треба да го потврдите вашиот телефонски број – можете да го додадете на вашиот профил.

  Зарем не е лесно?

  Времето поминато на пат до работа, училиште, состанок или на кафе-пауза, ќе биде доволно за да заработите готовина и лесно и пријатно да заработите пари преку анкети онлајн. Неколку минути дневно потрошени за пополнување анкети ќе го подигнат салдото на нашата сметка.
  Isn’t that easy?

  Но, како да ги најдете најдобрите сајтови за анкети во Македонија?

  Анкетите што се појавуваат за време на сурфањето на интернет не се она што го бараме. Тие се бесплатни и нема да ни донесат ништо друго освен потрошено време – дури и ако нудат, на пример, PayPal или картички за подарок.

  За да заработиме од правење анкети, треба да најдеме доверлив истражувачки панел, кој ќе ни гарантира плаќање за анкетата што ја пополнуваме. Неодамна има многу такви портали на интернет.

  Која треба да ја изберам?

  Очигледно треба да ја барате онаа што е лесна за употреба, читлива и што е најважно, да се исплаќа. Како што е TGM Panel! Ве охрабруваме да се регистрирате и да започнете да заработувате пари.

  Заработете пари со пополнување онлајн анкети!

  Што е истражување на пазарот, што се компании за истражување и за што е истражувањето?

  Истражувањето на пазарот се состои во собирање и интерпретација на податоци. Овие активности овозможуваат воспоставување основни пазарни елементи, вклучувајќи ги цените на стоките и услугите, нивната побарувачка и понуда, како и мислењата и однесувањето на потрошувачите.

  Истражувањето на пазарот, исто така, овозможува дефинирање на правецот што го презема конкуренцијата. Во моментов, успехот на едно претпријатие зависи од анализата, која го олеснува донесувањето правилни одлуки во бизнисот. Знаењето за барањата на пазарот и правилно применетите стратегии за маркетинг овозможуваат појава на нови услуги и производи.

  Клучниот елемент на собирање податоци што дава доминација над конкуренцијата е истражување на пазарот.

  Таквото истражување се препорачува во случаи на зголемен ризик, кога се донесуваат важни одлуки за активностите на претпријатието. Ваквите ситуации вклучуваат главно:

  • Изглед на конкуренцијата што има голем интерес кај потрошувачите.
  • Планирано проширување на нови пазари.
  • Трансформирање на пазарот на продавачи во пазар на купувачи.

  • Промените ја земаат предвид и економската политика на владата на одредена земја.

  • Постојана промена во барањата на купувачите и намалување на нивните потреби.

  Главната причина зад истражувањето извршено од претпријатијата за услуги и производи е зголемената побарувачка на понудените производи. Познато е дека долунаведените фактори помагаат при добивање што е можно повеќе потрошувачи:
  • Тест-истражување
  • Истражување на цените
  • Истражување на брендот
  • Истражувачко истражување
  • Истражување за задоволството на потрошувачите
  • Истражувачки панели за домаќинства

  Постојат многу фактори кои влијаат при изборот на методите на истражување, како што се времето што го имаме за собирање на податоците, големината на истражуваната област, финансиските трошоци и целта на истражувањето.

  Анкетата (достапна на веб-сајтовите за анкети) е една од најпопуларните техники за истражување. Поради леснотијата на собирање податоци и лесната анализа, таа стана основна алатка за маркетинг истражување.

  Разликуваме неколку видови анкети, што го олеснува изборот на вистинската техника за истражуваното прашање и аспектите важни за потрошувачите. Во моментов, користените начини за анализа вклучуваат:
  Телефонски повици
  Пошта
  Дневен печат
  Директно
  Радио и ТВ
  Комерцијално
  Компјутерски
  Аудиториум
  Давање хартеини анкети

  Во ерата на интернетот, најпристапниот и најевтин метод за собирање податоци е преку онлајн и мобилни анкети и потпирање на веб-сајтовите за анкети. Ваквото истражување има релативно висок опсег со ниски финансиски трошоци. Прашањата за онлајн анкетата се едноставни и нивното одговарање не е тешко за учесниците.

  Анонимноста на анкетата гарантира кредибилност на дадените одговори што е во корелација со ефикасноста на извршеното истражување.

  Заработете пари со пополнување онлајн анкети!